Scrambled eggs

Απαιτούμενος χρόνος: 15’

 

  • 4 αυγά
  • 1 φλ. γάλα φρέσκο ή 1 φλ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.σ. βούτυρο 
Σε ένα μπωλ χτυπάω καλά τα αβγά με το γάλα ή την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι με σύρμα. Ζεσταίνω το βούτυρο στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Ρίχνω τα αβγά και χαμηλώνω την φωτιά. Μόλις το μείγμα των αβγών αρχίζει να πήζει αρχίζω να ανακατεύω συνεχώς μ ετην ξύλινη κουτάλα. Είναι έτοιμα όταν αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Πρέπει να είναι ζουμερά και όχι στεγνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: