Χρόνος προετοιμασίας: 10
· 500 γρ. κατίκι
· 4 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρώνια
· 2 κ.σ. ελαιόλαδο
· Ξύσμα από ένα λεμόνι
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
· ½ φλυτζάνι σουσάμι καβουρδισμένο λευκό και μαύρο
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το σουσάμι και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Βάζουμε σε ένα πιάτο το σουσάμι και περνάμε τα μπαλάκια από το σουσάμι για να κολλήσει παντού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου