Χρόνος προετοιμασίας: 30’
- 2 καρότα κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 1 πατάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
- 120 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
- ½ φλ. γάλα καρύδας
- 1 κ.γ. κόρν φλάουρ
- Αλάτι
- 2 κ.σ. Σπορέλαιο
Για την πάστα κάρι
- ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 φύλλα λάιμ
- 1/2 λέμονγκρας ψιλοκομμένο ή 1 κ.σ. ξερό λέμονγκρας
- 1 κ.γ. τζίντζερ
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 πράσινη τσίλι πιπεριά
- 4 κ.σ. νερό
Βάζω όλα τα υλικά της πάστας κάρι στο multi και πολτοποιώ. Στο σπορέλαιο σοτάρω τα λαχανικά, αλατίζω, προσθέτω την πάστα κάρι και 1 φλ. νερό. Βράζω σε μέτρια φωτιά για 20’. Ανακατεύω το γάλα καρύδας με το κορν φλάουρ και το ρίχνω στο μείγμα με τα λαχανικά. Το ανακατεύω, το αφήνω να βράσει για 4-5 λεπτά και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου