Κοτόπουλο με χυμό ροδιού και μουστάρδα στο τηγάνι

Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 40’

 

  • 2 στήθη κοτόπουλο χωρίς την πέτσα κομμένα στα δύο
  • ½ κ.γ. κύμινο τριμμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ¼ φλ. ζωμό κότας
  • ¼ φλ. χυμό από ρόδι
  • ½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.γ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. ξίδι λευκό
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 
Πασπαλίζω με το κίμινο, το αλάτι και το πιπέρι το κοτόπουλο. Ζεσταίνω στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρω καλά τα φιλέτα σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά την κάθε πλευρά. Τα βγάζω από το τηγάνι, βάζω το μπέικον, το δεντρολίβανο και το σκόρδο. Τα σοτάρω για δύο λεπτά και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύω και τα αφήνω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου. Σερβίρω το κοτόπουλο περιχύνοντας με την σάλτσα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: