Πιπεράτη ζεστή σοκολάτα με καρδάμωμο

Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 10’

  • 600 ml γάλα
  • 50 γρ. μέλι
  • 1 βανίλια
  • ¼ κ.γ. κάρδαμωμο (κακουλέ)
  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα με κακάο 55% κομμένη σε κομμάτια
  • 1 κ.σ. ροζ πιπέρι σε κόκκους 
Σε μία κατσαρολίτσα ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά, το γάλα, το μέλι, την βανίλια και το καρδάμωμο. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να μην κολλήσει το γάλα. Μόλις πάρει βράσει το κατεβάζω από την φωτιά και ρίχνω την κουβερτούρα. Ανακατεύω μέχρι να ομοενοποιηθούν όλα τα υλικά. Σερβίρω την σοκολάτα μου ζεστή πασπαλίζοντας με κόκκους ροζ πιπεριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: