Χρόνος προετοιμασίας: 20'
- 16 τρυφερά μαρουλόφυλλα
- 3 κόκκινα ξινόμηλα, σε κύβους
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 κλωνάρια σέλερι, σε μισές ροδέλες
- 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, σε ρόδες
- 1/4 κούπας χοντροκομμένα καρύδια
- 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
για τη σάλτσα
- 1/2 κούπα μαγιονέζα
- 1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
- 1/4 κούπας λευκό κρασί
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πλένω καλά τα μαρουλόφυλλα και τα κόβω. Τα ανακατεύω σ' ένα μπωλ με τα μήλα, τι πιπεριές και το σέλερι. Τα βάζω στην σαλατιέρα μου, στολίζω με τ' αυγά και πασπαλίζω με τα καρύδια. Ανακατεύω όλα τα υλικά της σάλτσας σ' ένα σέικερ ή multi να ενωθούν. Πριν σερβίρω, περιχύνω τα λαχανικά με τη σάλτσα και πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου