Μερίδες: 8
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος: 50’
- 2 μελιτζάνες φλάσκες
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι κομμένες σε μακρόστενες λωρίδες
- 8 φιλέτα αντζούγιας
- μπαγκέτα κομμένη σε διαγώνιες φέτες
- λίγο ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζω τις μελιτζάνες σε προθερμασμένο φούρνο (180° C) να ψηθούν για 50-60 λεπτά, αφού πρώτα τις τρυπήσω με ένα πιρούνι σε 2-3 σημεία. Όταν κρυώσουν, τις ξεφλουδίζω και βγάζω όσα σπόρια μπορώ.
Πάνω σε κάθε φέτα μπαγέκας βάζω ψύχα μελιτζάνας, ένα φιλέτο αντζούγιας, 1 λωρίδα πιπεριά. Τις πασπαλίζω με ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου