Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος ψησίματος: 10’
- Ψωμί τοστ χωρίς κόρα κομμένο σε τριγωνάκια
- 20 γαρίδες (Νο 4)
- 100 γρ. Κοπανιστή μυκόνου
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 100 γρ. Μαγιονέζα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Καθαρίζω τις γαρίδες και τις βράζΩ ελαφρά σε αλατισμένο νερό. Ψήνω την κόκκινη πιπεριά και την καθαρίζω από φλούδα και σπόρους. Χτυπάμε στο μίξερ την κοπανιστή, τη μαγιονέζα και την κόκκινη πιπεριά με 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Φρυγανίζω τα ψωμάκια στην τοστιέρα ή στο φούρνο. Απλώνω το μείγμα της κοπανιστής και μοιράζω τις γαρίδες. Τέλος γαρνίρω με τον βασιλικό. Τα σερβίρω ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου