Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 15’
- 200 γρ. Μαύρα σταφύλια
- 1 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο
- 1 κ.σ. λεμόνι
- 200 γρ χαλούμι σε φέτες
- Φύλλα δυοσμου ή βασιλικού
Παίρνω τον χυμό από τα σταφύλια. Περνάμε τον χυμό από σουρωτήρι ψηλό και τον αδειάζω σε κατσαρολάκι. Τον βράζω σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να συμπηκνωθεί και να μείνει ο μισός σε ποσότητα. Τον αφήνω να κρυώσει. Σε σέικερ βάζω τον χυμό, την κρέμα μπαλσάμικου και τον χυμό λεμονιού και τα χτυπάω καλά. Ψήνω σε γκριλ το χαλούμι από τις δύο μεριές ή σε τοστιέρα να πάρει χρώμα. Περιχύνω με την σως και βάζω τα φύλλα δυόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου