Μερίδες: 10
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος ψησίματος: 20’
- 1 πακ. φύλλο σφολιάτας
- 2 σκελ. σκόρδο
- 1 κούπα γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
- 1/2 κούπα γάλα εβαπορέ
- 1 κρόκο αβγού
- Θυμάρι φρέσκο
Απλώνω το φύλλο σφολιάτας και κόβω σε μπαστουνάκια. Στο multi πολτοποιώ τις σκελίδες του σκόρδου με λίγο νεράκι. Χτυπάω σε ένα μπωλ, τον κρόκο του αυγού, το γάλα και το σκόρδο και την γραβιέρα. Βάζω τα μπαστουνάκια μου στο ταψί όπου έχω απλώσει λαδόκολλα και αλείφω με το μίγμα του τυριού τα μπαστουνάκια. Πασπαλίζω με το θυμάρι και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20’.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου