Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 6’
- 2 μανιτάρια Portobello ολόκληρα
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 70 ml ξινόγαλο
- 50 γρ. πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά καρέ
- 6-7 φύλλα φρέσκου δυόσμου ψιλοκομμένα
- 2-3 κ.σ. Ελαιόλαδο
- Λίγο ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- Πάπρικα γλυκιά.
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Φρέσκο θυμάρι
Σε ένα μπωλ βάζω τα μανιτάρια μου και τα ανακατεύω καλά με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι.
Βάζω το λάδι στην φωτιά και το αφήνω να κάψει. Χαμηλώνω την φωτιά και σοτάρω τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά. Βγάζω τα μανιτάρια από το τηγάνι και τα βάζω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγουν τα υγρά.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το τυρί, το ξινόγαλο, την πιπεριά και το δυόσμο. Με αυτό το μείγμα γεμίζω τα μανιτάρια μου και πασπαλίζω με πάπρικα γλυκιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου