Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 7’
· τουφίτσες από ένα μέτριο μπρόκολο
· 250-300 γρ. μανιτάρια φρέσκα τεμαχισμένα
· 3-4 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
· 1 κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο
· 1-2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
· ½ πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες λεπτές
· 4 κουταλιές σάλτσα σόγιας
· 200 γρ. νουντλς
· 3 κ.σ. λάδι
· λίγο κρασί λευκό
· 800 ml ζωμό
· αλάτι
· φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σοτάρω τα μανιτάρια χωρίς λάδι για 3 λεπτά για να φύγουν λίγο τα υγρά. Ρίχνω λίγο λάδι στο τηγάνι και συνεχίζω το σοτάρισμα των μανιταριών, έχοντας ρίξει και το κρεμμύδι και την πιπεριά. Μετά από 2-3 λεπτά ρίχνω και το καρότο. Αφού μαλακώσει και το καρότο ρίχνω το κολοκύθι και το μπρόκολο και περιμένω να φύγουν τα υγρά τους. Σβήνω με κρασί. Ρίχνω την σάλτσα σόγιας, τον ζωμό, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και βράζω μέχρι το μπρόκολο να είναι έτοιμο, αλλά όχι πολύ μαλακό. Τέλος ρίχνω τα νουντλς και σε 5-7 λεπτά η σούπα μου είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου