Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
- 2 ντομάτες σε κυβάκια
- 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά σε φέτες
- 2 μικρά αγγουράκια σε φέτες (με τη φλούδα)
- 4-5 ραπανάκια σε φέτες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός χοντροκομμένος (τα φύλλα μόνο)
- 1/2 ματσάκι δυόσμος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 αραβικές πίτες κομμένες σε τριγωνάκια
- Λίγο ελαιόλαδο για τις πίτες
Για το dressing
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/3 φλ. τσαγιού χυμός λεμονιού
- λίγο αλάτι
Ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και όταν κάψει ρίχνω τις κομμένες πίτες να ροδίσουν για 3΄-4΄. Τις αφήνω σε απορροφητικό χαρτί. Τοποθετώ τις πίτες μου στα πλαϊνά της σαλατιέρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου