Χρόνος προετοιμασίας: 25’
- 1 μαρούλι
- 1 μικρό αβοκάντο σε κυβάκια
- 50 γρ ροκφόρ θρυμματισμένο
- 50 γρ μπέικον τεμαχισμένο
- 1 φέτα φρέσκο ανανά σε κυβάκια
- 2 κ.σ. κουκουνάρια
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. μέλι
Κόβω το μαρούλι. Τηγανίζω το μπέικον σε λίγο λάδι μέχρι να σχηματιστεί κρούστα. Τοποθετώ το μαρούλι μου στην σαλατιέρα. Προσθέτω το ροκφόρ, το μπέικον, τον ανανά, και το αβοκάντο. Περιχύνω την βινεγκρέτ και ανακατεύω. Αλατοπιπερώνω. Καρβουρδίζω για λίγα λεπτά το κουκουνάρι και το ρίχνω στην σαλάτα μου χωρίς να ανακατέψω για να δώσει τραγανή υφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου