μερίδες: 4
χρόνος προετοιμασίας: 30’
χρόνος προετοιμασίας: 30’
· 500 γρ. Farfalle
· 4 κ.σ. ελαιόλαδο
· 1 πιπεριά φλωρίνης σε κύβους
· 1 πιπεριά κίτρινη σε κύβους
· 1 πιπεριά πράσινη σε κύβους
· 50 γρ. Αντσούγιες ξαρμυρισμένες ψιλοκομμένες
· 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
· 50 γρ. Πράσινες ελιές σε ροδέλες
· Αλάτι
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βράζω τα farfalle σε αρκετά αλατισμένο νερό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ζεσταίνω σε τηγάνι 3 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίχνω τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και σοτάρω μέχρι να μαραθούν. Βάζω στην πιατέλα μου τα farfalle, τις πιπεριές, τις αντσούγιες, τις ελιές και ανακατεύω. Πασπαλίζω με μαϊντανό και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου