Κοχύλια με πέστροφα και καρύδια

μερίδες: 4
χρόνος προετοιμασίας: 20’

·        500 γρ. κοχύλια
·        4 κ.σ. ελαιόλαδο
·        2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
·        ½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
·        150 γρ. Πέστροφα καπνιστή σε κομματάκια
·        3 κ.σ. χοντροκομμένο καρύδι
·        Αλάτι
·        Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνω στο μπωλ το σέλερι, τον άνιθο και την πέστροφα. Περιχύνω με 3 κ.σ. ελαιόλαδο και τρίβω πιπέρω. Ανακατεύω απαλά και σερβίρω πασπαλίζοντας με τα καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: