μερίδες: 4
χρόνος προετοιμασίας: 20’
χρόνος προετοιμασίας: 20’
· 500 γρ. κοχύλια
· 4 κ.σ. ελαιόλαδο
· 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
· ½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
· 150 γρ. Πέστροφα καπνιστή σε κομματάκια
· 3 κ.σ. χοντροκομμένο καρύδι
· Αλάτι
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνω στο μπωλ το σέλερι, τον άνιθο και την πέστροφα. Περιχύνω με 3 κ.σ. ελαιόλαδο και τρίβω πιπέρω. Ανακατεύω απαλά και σερβίρω πασπαλίζοντας με τα καρύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου