Χρόνος προετοιμασίας: 25’
- ½ λάχανο
- 1 μεγάλο καρότο τριμμένο
- ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 σφηνάκι ξίδι
- 1 κ.γ. καυτερή πάπρικα
- Αλάτι
Κόβουμε το λάχανο σε πολύ λεπτές φέτες, το αλατίζω ελαφρά και το «ζυμώνω» με τα χέρια μου για να μαλακώσει. Βάζω όλα τα λαχανικά σε μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε το ξύδι, την καυτερή πάπρικα, τη μαγιονέζα και αλάτι. Ανακατεύω πολύ καλά για να γίνει η σαλάτα ομοιόμορφη και να πάει το ξύδι παντού και αφήνω τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου