μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 20 λεπτά
- 250 γρ. πένες ή άλλο κοφτό ζυμαρικό
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4-6 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 200 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
- 200 γρ. ντομάτες τσέρι κομμένες στη μέση
- 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη κοπανισμένη
- βασιλικός
Βράζω τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό με μία κουταλιά ελαιόλαδο. Τα στραγγίζω. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο. Ρίχνω το σκόρδο στο λάδι για να πάρει άρωμα το λάδι και το αφαιρώ. Προσθέτω τις ντομάτες στο τηγάνι και τις σοτάρω ελάχιστα, ίσα-ίσα για να φύγουν τα πολλά ζουμιά τους. Αλατοπιπερώνω. Προσθέτω τα ζυμαρικά, και το τυρί και ανακατεύω μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρω πασπαλίζοντας με βασιλικό και τρίβοντας πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου