Χρόνος προετοιμασίας: 15’
· 1 μικρό μαρούλι, κομμμένο
· 1 βολβός μαραθόριζας, καθαρισμένος, σε φετούλες
· 6 μεγάλα ρεπάνια, καθαρισμένα, κομμένα στη μέση και σε φέτες
· 1 πορτοκάλι, κομμένο σε κυβάκια
· 1/2 φλιτζάνι φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος
· 12 ελιές κομμένες σε ροδέλες
Για το dressing
· 1/3 ελαιόλαδο
· 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
· ½ κουταλάκι του γλυκού μαραθόσποροι, λιωμένοι
· ½ κουταλάκι του γλυκού ροζ πιπέρι σε κόκκους
· αλάτι
· φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Αναμιγνύω τα υλικά της σαλάτας στην σαλατιέρα. Χτυπάω σε σέικερ τα υλικά του dressing και περιχύνω την σαλάτα μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου