μερίδες: 4
χρόνος προετοιμασίας: 20’
χρόνος προετοιμασίας: 20’
· 500 γρ. ριγκατόνι
· 6 κ.σ. ελαιόλαδο
· 1 λευκή μελιτζάνα σε κύβους
· 3 κολοκυθάκια σε κύβους
· ¼ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
· 250 γρ. Φέτα θρυμματισμένη
· 3 κ.σ. καβουρδισμένα αμύγδαλα
· Αλάτι
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τηγανίζω τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Βράζω τα ριγκατόνι σε αρκετά αλατισμένο νερό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Βάζω στην πιατέλα μου τα ζυμαρικά, την μελιτζάνα, τα κολοκυθάκια, το δυόσμο, τη φέτα, τα αμύγδαλα και τρίβω πιπέρι. Ανακατεύω και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου