Ριγκατόνι με μελιτζάνα, φέτα και δυόσμο

μερίδες: 4
χρόνος προετοιμασίας: 20’

·        500 γρ. ριγκατόνι
·        6 κ.σ. ελαιόλαδο
·        1 λευκή μελιτζάνα σε κύβους
·        3 κολοκυθάκια σε κύβους
·        ¼ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
·        250 γρ. Φέτα θρυμματισμένη
·        3 κ.σ. καβουρδισμένα αμύγδαλα
·        Αλάτι
·        Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τηγανίζω τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Βράζω τα ριγκατόνι σε αρκετά αλατισμένο νερό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Βάζω στην πιατέλα μου τα ζυμαρικά, την μελιτζάνα, τα κολοκυθάκια, το δυόσμο, τη φέτα, τα αμύγδαλα και τρίβω πιπέρι. Ανακατεύω και σερβίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: