Χρόνος προετοιμασίας: 15'
- 15 φρέσκα φύλλα ρόκας
- 2 φύτρες αντίβ
- 200 γραμ. φρέσκα φύλλα σπανάκι
- 3 κ.σ. φραγκοστάφυλλα (αν δεν βρείτε φρέσκα χρησιμοποιείστε κατεψυγμένα)
- 15 φέτες πορτοκάλι κομμένες σε κυβάκια
για την σάλτσα
- 1 φλιτ. του καφέ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. λεμόνι
- 3 κ.σ. πορτοκάλι
- ½ κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Με ένα σέικερ ή multi αναμιγνύω όλα τα υλικά της σάλτσας.
Σε μία σαλατιέρα ρίχνω όλα τα σαλατικά μου και τα ανακατεύω. Ρίχνω και την σάλτσα μου και ανακατεύω πάλι. Τέλος πάνω από την σαλάτα βάζω τα φραγκοστάφυλλα και το πορτοκάλι και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου