Μερίδες: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα
- ½ κιλό μοσχάρι
- 1 λίτρο κρασί λευκό ξηρό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- λευκό πιπέρι
Σοτάρω σε λάδι σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Κόβω το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια. Αφαιρώ αν υπάρχουν ίνες ή κόκαλα και αφήνω μόνο καθαρό κρέας. Το ρίχνω στην κατσαρόλα και το σοτάρω για 5 λεπτά περίπου.
Κόβω το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια. Αφαιρώ αν υπάρχουν ίνες ή κόκαλα και αφήνω μόνο καθαρό κρέας. Το ρίχνω στην κατσαρόλα και το σοτάρω για 5 λεπτά περίπου.
Προσθέτω τα ντοματάκια, σβήνω με το κρασί και τα αφήνω για περίπου τρία τέταρτα της ώρας σε χαμηλή φωτιά. Περίπου στη μέση του χρόνου προσθέτω αλατοπίπερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου