Μερίδες: 6-8
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
· 6 φλιτζάνια έτοιμο βρασμένο μούστο
· 1 φλιτζάνι αλεύρι ή κορν φλάουρ ή σιμιγδάλι ψιλό
· 1 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια
· κανέλα
· σουσάμι
Βάζω στην κατσαρόλα τα 5 φλιτζάνια του μούστου να βράσουν. Στο έκτο φλιτζάνι διαλύω το κορν φλάουρ ή το αλεύρι. Το ρίχνω στην κατσαρόλα, ανακατεύοντάς συνεχώς για να μη σβολιάσει, έως ότου ο μούστος πάρει μια βράση. Αφήνω το μούστο να σιγοβράσει, για περίπου 10΄. Κατόπιν ρίχνω το μισό φλιτζάνι καρύδια, και συνεχίζω να σιγοβράζω μέχρις ότου ο μούστος δέσει. Σερβίρω σε ρηχά πιάτα πασπαλίζοντας με σουσάμι, κανέλα και αν θέλω και άλλα καρύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου