Μερίδες: 6
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος ψησίματος: 10’
· 300 γρ. κατσικίσιο τυρί
· 1 αγγούρι με τη φλούδα του κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
· 12 φέτες ψωμί σικάλεως
· 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο
· 3 κ.σ. ελαιόλαδο
· αλάτι
· φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλατοπιπερώνω τις φέτες του αγγουριού και τα αφήνω σε ένα σουρωτήρι. Ψήνω τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και από τις δύο πλευρές ή στην τοστιέρα μέχρι να ροδίσουν.
Ανακατεύω το κρεμμυδάκι, το ελαιόλαδο, το τυρί και λίγο πιπέρι μέχρι να γίνουν ένα μίγμα.
Πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού βάζω το μίγμα του τυριού και δύο φέτες αγγούρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου