Μερίδες: 6
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος: 15’
- 300 γρ τυρί μαλακό κατά προτίμηση έμενταλ κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3-4 κ.σ. αλεύρι
- 1 ποτήρι μπύρα
- 1 λεμόνι
- 2 αυγά
- λίγο λάδι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Φτιάχνω χυλό με όλα τα υλικά πλην των αυγών και των τυριών. Μόλις ετοιμάσω τον χυλό βουτάω μέσα τις φέτες του τυριού.
Στη συνέχεια τα βουτάω κουταλιά – κουταλιά στα χτυπημένα αυγά και τηγανίζω σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Στη συνέχεια τα βουτάω κουταλιά – κουταλιά στα χτυπημένα αυγά και τηγανίζω σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου