Χρόνος προετοιμασίας: 20'
· 300 γραμ. λευκό λάχανο
· 300 γραμ. κόκκινο λάχανο
· 50 γραμ. φουντούκια σπασμένα στα 2
· 3 ξερά Σύκα σε μικρά κομμάτια
· 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
· Χυμό από ½ λεμόνι
· 1 Πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια
· 5 Ραπανάκια κομμένα στην μέση
Κόβω τα λάχανα, τα αλατίζω ελαφρά και τα «ζυμώνω» με τα χέρια μου για να μαλακώσουν. Τα βάζω στην σαλατιέρα, προσθέτω τα ραπανάκια και το πορτοκάλι. Αναμιγνύω το ελαιόλαδο και το λεμόνι σε ένα σέικερ και περιχύνω στην σαλάτα μου. Ανακατεύω ελαφρά και γαρνίρω με τα σύκα και τα φουντούκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου