Χρόνος προετοιμασίας: 15’
- 1 γαλλικό μαρούλι
- 1 λόλα πράσινη
- 1 μικρό ραντίτσιο
- 2 αβοκάντο ώριμα σε κύβους
- 1 ξινόμηλο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 10 φύλλα δυόσμου
- 3-4 κ.σ. μηλόξιδο
- ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 φέτες τυρί μαστέλο ή χαλούμι
Βάζω τα σαλατικά μου και τον δυόσμο στην σαλατιέρα, προσθέτω το αβοκάντο και το ξινόμηλο. Σε ένα σέικερ χτυπάω το μηλόξιδο, το ελαιόλαδο και τον χυμό από το λεμόνι. Περιχύνω την σάλτσα μου στα σαλατικά αλατοπιπερώνω και ανακατεύω. Ψήνω το τυρί μου στην τοστιέρα για 3-4 λεπτά και το τοποθετώ στην σαλάτα μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου