Χρόνος προετοιμασίας: έως 20’
- Πλευρώτους
- Ελαιόλαδο
- Τριμμένο αλάτι
- Τριμένο πιπέρι
- Μαϊντανός
- Ξίδι μπαλσάμικο ή κρέμα μπαλσάμικου ή χυμό λεμονιού
Στα κάρβουνα
Τοποθετώ τα μανιτάρια ανάποδα στην σχάρα. Είναι έτοιμα όταν το σημείο στο οποίο έχει κοπεί το κοτσάνι δεν βγάζει άλλα υγρά, περίπου 15-20 λεπτά
Στην τοστιέρα
Τοποθετώ τα μανιτάρια στην τοστιέρα και τα ψήνω για 10-15 λεπτά.
Όταν ψηθούν ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, μπαλσάμικο ή λεμόνι και πασπαλίζω με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου