Πλευρώτους στα κάρβουνα ή στην τοστιέρα

Χρόνος προετοιμασίας: έως 20’

  • Πλευρώτους
  • Ελαιόλαδο
  • Τριμμένο αλάτι
  • Τριμένο πιπέρι
  • Μαϊντανός
  • Ξίδι μπαλσάμικο ή κρέμα μπαλσάμικου ή χυμό λεμονιού 
Στα κάρβουνα
Τοποθετώ τα μανιτάρια ανάποδα στην σχάρα. Είναι έτοιμα όταν το σημείο στο οποίο έχει κοπεί το κοτσάνι δεν βγάζει άλλα υγρά, περίπου 15-20 λεπτά
Στην τοστιέρα
Τοποθετώ τα μανιτάρια στην τοστιέρα και τα ψήνω για 10-15 λεπτά.
Όταν ψηθούν ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, μπαλσάμικο ή λεμόνι και πασπαλίζω με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: