Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 30’
Κρασί: Ασύρτικο
· 1 κιλό πανσέτες χοιρινές
· 2-3 σκελίδες σκόρδου
· 1 φύλλο δάφνης
· ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
· 10 φύλλα λουίζας
· 4 φλιτζ. λευκό κρασί
· Αλάτι
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε δυνατή φωτιά ρίχνω το ελαιόλαδο και σοτάρω τις πανσέτες και το σκόρδο για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά. Προσθέτω το κρασί, τη δάφνη, την λουίζα, αλατοπιπερώνω, κλείνω το καπάκι και αφήνω για 10-15’. Γυρνάω τις πανσέτες από την άλλη μεριά και κλείνω πάλι το καπάκι ώσπου να εξατμιστεί το κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου