Κρασάτες πανσέτες με λουίζα

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 30’
Κρασί: Ασύρτικο

·              1 κιλό πανσέτες χοιρινές
·              2-3 σκελίδες σκόρδου
·              1 φύλλο δάφνης
·              ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
·              10 φύλλα λουίζας
·              4 φλιτζ. λευκό κρασί
·              Αλάτι
·              Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε δυνατή φωτιά ρίχνω το ελαιόλαδο και σοτάρω τις πανσέτες και το σκόρδο για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά. Προσθέτω το κρασί, τη δάφνη, την λουίζα, αλατοπιπερώνω, κλείνω το καπάκι και αφήνω για 10-15’. Γυρνάω τις πανσέτες από την άλλη μεριά και κλείνω πάλι το καπάκι ώσπου να εξατμιστεί το κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: