Μερίδες: Για 1,5 λίτρο
Χρόνος Προετοιμασίας 30 λεπτά
- 500 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- 500 γραμμ. ζάχαρη
- 200 ml νερό
Βάζω σε κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη σε πολύ χαμηλή φωτιά (χωρίς να πάρει βράση). Περιμένω μέχρι η ζάχαρη να λιώσει και να πάρει υγρή μορφή. Αφήνω να κρυώσει. Στύβω τα λεμόνια και σουρώνω το χυμό σε λεπτό σουρωτήρι. Ρίχνω τον χυμό λεμόνι μέσα στο σιρόπι ζάχαρης και ανακατεύω πολύ καλά. Μοιράζω την λεμονάδα μου σε αποστειρωμένα μπουκάλια. Πριν σερβίρω ανακινώ το μπουκάλι, και βάζω στο ποτήρι μου 1/3 λεμονάδα και 2/3 νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου