- 10 πατάτες baby
- Αλάτι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- θυμάρι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι χοντροκομμένο
- 3 πιπεριές (πράσινη-κόκκινη-κίτρινη) σε ροδέλες
- 1 λεμόνι
- 1 πικάντικο λουκάνικο σε ροδέλες
- 15 γρ. άγρια ρόκα
- 1/3 κούπας Ελαιόλαδο
- Χυμό από 3 λεμόνια
Πλένω τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσω. Τις βράζω για περίπου 10 λεπτά. Τις αφήνω να κρυώσουν και τους ρίχνω αλάτι, σκόρδο, θυμάρι. Ανακατεύω να πάνε παντού τα μυρωδικά. Τις βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 30’. Τις κόβω στην μέση. Σοτάρω το λουκάνικο και ρίχνω στο τηγάνι μου τις πατατούλες και περιμένω μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτω τις πιπεριές, το κρεμμυδάκι και σοτάρω μέχρι να μαραθούν. Σβήνω με τον χυμό λεμονιού.
Για να ετοιμάσω το dressing ανακατεύω 3 κ.σ. ελαιόλαδο με 3 κ.σ. χυμό λεμονιού. Τοποθετώ τις πατάτες μου σε σαλατιέρα, ρίχνω την ρόκα που χοντροκόβω με τα χέρια μου και περιχύνω με το dressing.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου