Σαλάτα με αντζούγιες και πεπόνι

Χρόνος προετοιμασίας: 15’

  • 1 φλ. Φύλλα γλιστρίδας
  • 4 φύλλα λόλα κόκκινη κομμένη στο χέρι
  • 4 φύλλα λόλα πράσινη κομμένη στο χέρι
  • 3 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. Πεπόνι σε κύβους
  • 10 φιλετάκια αντζούγιας ή γαύρου παστωμένου
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4. κ.σ. χυμό λεμονιού 
Βάζω την γλιστρίδα και την λόλα στην σαλατιέρα μου. Προσθέτω το πεπόνι, το κρεμμυδάκι, τον δυόσμο, το ελαιόλαδο και το λεμόνι και το ανακατεύω. Στολίζω με τα φιλετάκια αντζούγιας και σερβίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: