Σκορδαλιά με καρύδια

Χρόνος προετοιμασίας: 15’

·        Ψίχα από 1 μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στραγγισμένο
·        100 γραμμάρια ψίχα καρύδια
·        3 σκελίδες σκόρδο
·        1 κ.γ. αλάτι
·        1 κούπα ελαιόλαδο ελαιόλαδο
·        ξύδι ή βαλσάμκο

Βάζω όλα τα υλικά μου στο multi εκτός από τα καρύδια. Ομογενοποιώ το μίγμα μου και μετά βάζω και τα καρύδια στο Multi. Δεν θέλουμε τα καρύδια να πολτοποιηθούν αλλά να δίνουν την αίσθηση του τραγανού. Σερβίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: