Σκορδαλιά με αμύγδαλα

Χρόνος προετοιμασίας: 15'

 

  • 1 φλιτζάνι ασπρισμένα αμύγδαλα
  • 1 φλιτζάνι ξερό, μουσκεμένο και στραγγισμένο ψωμί
  • 4 ασπρισμένες σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
  • Αλάτι ανάλογα με το γούστο μας
  • Aσπρο πιπέρι ανάλογα με το γούστο μας
  • ½ κούπα ελαιόλαδο
Αλέθω τα αμύγδαλα, το ψωμί και το σκόρδο σε ένα multi μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα. Προσθέτω το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και συνεχίζω να το δουλεύω μέχρι να γίνει ένα τελείως λείο μίγμα. Σερβίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: