Μερίδες: 8
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτάΧρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
· 8 φιλέτα γλώσσας
· ½ κιλό μανιτάρια πλευρώτους
· 4 κουταλιές ελαιόλαδο
· 1 σκελίδα σκόρδου
· 2 κουταλιές μπράντι
· 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
· αλάτι
· πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πασπαλίζω με αλάτι τα φιλέτα μου. Βάζω λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Τα τοποθετώ σε μια πιατέλα.
Κόβω τα μανιτάρια σε φέτες όχι πολύ λεπτές. Βάζω στο τηγάνι λίγο λάδι και τα σοτάρω σε δυνατή φωτιά. Χαμηλώνω τη φωτιά σε μέτρια και προσθέτω το σκόρδο και τέλος σβήνω με το κονιάκ. Πασπαλίζω με λίγο αλάτι και πιπέρι. Περιχύνω τα φιλέτα με τη σάλτσα μανιταριών, πασπαλίζω με το μαϊντανό και σερβίρω.
Κόβω τα μανιτάρια σε φέτες όχι πολύ λεπτές. Βάζω στο τηγάνι λίγο λάδι και τα σοτάρω σε δυνατή φωτιά. Χαμηλώνω τη φωτιά σε μέτρια και προσθέτω το σκόρδο και τέλος σβήνω με το κονιάκ. Πασπαλίζω με λίγο αλάτι και πιπέρι. Περιχύνω τα φιλέτα με τη σάλτσα μανιταριών, πασπαλίζω με το μαϊντανό και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου