Μερίδες: 2 ψωμάκια
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος: 40’
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 120 γρ. αλεύρι καλαμποκίσιο
- 4 αυγά
- 1/3 κουτ. γλ. Αλάτι
- μια πρέζα κανέλα
- μία πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1/2 κούπα ζεστό γάλα
Ανάβω το φούρνο στους 220°C. Αλείφω με λάδι ή βούτυρο φόρμες με ανάλογες υποδοχές. Χτυπήστε τα αυγά αλλά όχι πολύ. Προσθέτω το αλάτι, τα αρώματα και τα αλεύρι σιγα-σιγά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτω το γάλα σιγά-σιγά μέχρι να γίνει ένας χυλός αρκετά ρευστός.
Μοιράζω στις φόρμες και τα ψήνω. Τα αφήνω για περίπου 40’. Τα αφήνω σκεπασμένα με μία πετσέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου