Μερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 25’
Χρόνος Μαγειρέματος: 40’
- 1 κιλό χοιρινή σπάλα κομμένη σε πολύ μικρές μερίδες
- 7 μεγάλα κρεμμύδια
- 3-4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
- 1 ½ μπουκάλι λευκό ξηρό κρασί (σαββατιανό ή μοσχοφίλερο)
- 1/2 lt ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
- 1-2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1-2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
Προσθέτω τον ζωμό, το πιπέρι καγιέν και την πάπρικα. Τέλος, ρίχνω όλο το κρασί. Βράζω για περίπου 30-40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να χυλώσει η σούπα και να μαλακώσει το κρέας. Την σερβίρω ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου