Χρόνος προετοιμασίας: 15’
- ½ κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ λεπτές φετούλες
- 3 κλαράκια σέλινο ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουτάλι της σούπας μαϊντανό
- αλάτι
- 1 φλιτζ. του καφέ ξύδι
- λίγο ελαιόλαδο
Στην σαλατιέρα μου ανακατεύω όλα τα λαχανικά, αλατίζω και πιέζω με τα χέρια μου για να μαλακώσουν. Τα αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αραιώνω το ξύδι με ίση ποσότητα νερού και περιχύνω τη σαλάτα. Αφήνω την σαλάτα άλλη 1 ώρα στο ψυγείο. Όταν την βγάλω από το ψυγείο την σουρώνω, περιχύνω με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου