Χρόνος προετοιμασίας: 25’
- 150 γραμ. φύλλα από σπανάκι
- 150 γραμ. αντίδια
- 150 γραμ. κατσαρό μαρουλάκι
- 150 γραμ. ρόκα
- 1 μεγάλο ώριμο μάνγκο κομμένο σε κυβάκια
- 150 γραμ. ροκφόρ κομμένο σε κύβους
για το dressing
- 1 ½ φλιτζ .του καφέ ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
- 50 γραμ. μάνγκο
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Από το μάνγκο παίρνω 50 γρ και με τα υπόλοιπα υλικά του dressing τα ομοιογενοποιώ στο μπλέντερ.
Στην σαλατιέρα μου κόβω και βάζω τα σαλατικά μου. Ρίχνω τα κυβάκια του μάνγκο και του ροκφόρ και περιχύνω με το dressing μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου