Μερίδες: 3
Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος αναμονής: 5 ώρες
- 2 φέτες καρπούζι κομμένο σε κομμάτια
- 1 σφηνάκι ρούμι
- 8 φύλλα δυόσμου
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 φλ. τσαγιού νερό
Ανακατεύω στο multi το καρπούζι, το ρούμι και το δυόσμο. Βάζω σε ένα κατσαρολάκι το νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνω να πάρουν 2-3 βράσεις. Βγάζω το σιρόπι από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει. Ανακατεύω το καρπούζι με το σιρόπι. Τα βάζω σε ένα μεταλλικό σέικερ και το αφήνω στην κατάψυξη για 1 ώρα. Ανακατεύω με ένα πηρούνι και το ξαναβάζω στην κατάψυξη για 4 ώρες. Ανακατεύω για λίγο στο multi. Σερβίρω με μία φέτα καρπουζιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου