Μερίδες: 3
Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος αναμονής: 12 ώρες
- 1 ανανάς καθαρισμένος κομμένος σε κομμάτια
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 φλ. τσαγιού νερό
- 1 ξύλο κανέλας
- 1 σφηνάκι ανθόνερο
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το νερό, τη ζάχαρη και το ξύλο κανέλας. Τα αφήνω να πάρουν 2-3 βράσεις και τα κατεβάζω από τη φωτιά. Βγάζω το ξυλάκι της κανέλας. Χτυπάω στο multi τον ανανά με το ανθόνερο και προσθέτω το σιρόπι. Ανακατεύω καλά και βάζω το μίγμα μου σε παγοθήκες και στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν. Όταν παγώσουν τα βγάζω από την κατάψυξη και τα χτυπάω στο multi. Σερβίρω με μισή φέτα ανανά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου