Μερίδες: 10
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος: 40’
- 1 συσκευασία σφολιάτα
- 500 γρ κατσικίσιο τυρί σε λεπτές φέτες
- 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες σε ροδέλες
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- Λίγο βασιλικό
- Φρεσκοτριμένο πιπέρι
Λαδώνω ένα ταψί και προθερμαίνω το φούρνο στους 180. Βάζω την σφολιάτα σε λαδόκολλα. Την κόβω σε λωρίδες χωρίς να την χωρίσω και ανασηκώνω τις άκρες. Ρίχνω το τυρί, την ντομάτα και λίγο ελαιόλαδο, να πάνε παντού. Την βάζω στο φούρνο για 40 λεπτά και αφού βγει πασπαλίζω με βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου