μερίδες: 4
χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
- 4 φιλέτα καπνιστή πέστροφα
- ½ κιλό παπαρδέλες
- 4 κ.σκ. λάδι
- 2. κ.σ. λεμόνι
- 1.κ.σ. μουστάρδα με σποράκια
- 4 κ.δ. χορσράντις (horseradish)
- 1 κ.σ. κάπαρι
- ½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομένο
- Άνιθο ψιλοκομένο και ρόκα για το σερβίρισμα
- Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι
Βράζω τις παπαρδέλες σε αρκετά αλατισμένο νερό. Σε μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνω το λάδι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω μέσα το λεμόνι, την μουστάρδα το χορσραντις, την κάπαρι και το κρεμμύδι. Βάζω την σάλτσα των μυρωδικών στις παπαρδέλες που έχω σουρώσει και ανακατεύω. Τέλος τοποθετώ την πέστροφα πάνω στις παπαρδέλες και σερβίρω και πασπαλίζοντας με τον άνιθο και την ρόκα και τρίβοντας το πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου