Ριγκατόνι με πικάντικη σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

Χρόνος προετοιμασίας: 20’

  • ½ κιλό ριγκατόνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομένη
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 κ.σ. λάδι
  • 3 φρέσκες ντομάτες σε μικρά καρέ
  • 200 ml ζωμό κότας
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι χωρίς σπόρια, ψιλοκομμένη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 200 γρ μοτσαρέλα σε κύβους
  • βασιλικό και παρμεζάνα για το σερβίρισμα 
Σε μεγάλο τηγάνι σοτάρω σε χαμηλή φωτιά το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ρίχνω τις ντομάτες, τον ζωμό, το τσίλι, το αλάτι και βράζω σε δυνατή φωτιά ώσπου το υγρό να μειωθεί στην μέση. Προσθέτω τα ζυμαρικά και την μοτσαρέλα και συνεχίζω το βράσιμο ανακατεύοντας συνεχώς ώσπου τά ζυμαρικά να απορροφήσουν όλα τα υγρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: