Χρόνος προετοιμασίας: 20’
- 170 γρ. Κουσκούς
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 Αγγούρι σε κυβάκια ξεφλουδισμένο
- 3 ώριμες ντομάτες σε κυβάκια
- 50 γρ. Σταφίδες
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανό
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένη μέντα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- χυμός από 2 λεμόνια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
Σκεπάζω το κουσκούς με κρύο νερό και το αφήνω να μουλιάσει για 30 λεπτά. Το στραγγίζω σε ένα σουρωτήρι πιέζοντας να φύγει το επιπλέον νερό. Το τοποθετώ σε ένα μπωλ μαζί με τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι, τις ντομάτες και τις σταφίδες τα αρωματικά και τα μπαχαρικά. Σε ένα σέικερ χτυπάω το λεμόνι με το ελαιόλαδο και περιχύνω την σαλάτα μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου