Μερίδες: 3
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος αναμονής: 5 ώρες
- 1 ώριμο μάγνκο σε κομμάτια
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 φλιτζ. τσαγιού νερό
- 1 κ.γ. εστραγκόν
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω την ζάχαρη το νερό και το εστραγκόν και τα αφήνω να πάρουν 2-3 βράσεις. Σουρώνω το σιρόπι για να φύγει το εστραγκόν και το αφήνω να κρυώσει. Στο multi χτυπάω το μάνγκο με το χυμό λεμονιού και ανακατεύω το πολτό ροδάκινου με το σιρόπι. Τα βάζω σε ένα μεταλλικό σέικερ που αφήνω για μία ώρα στην κατάψυξη. Σε μία ώρα ανακατεύω ελαφρά και το αφήνω πάλι στην κατάψυξη για 4-5 ώρες. Όταν το βγάλω το περνάω από το multi και σερβίρω με μία φέτα μάνγκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου