Μερίδες: 5
Χρόνος προετοιμασίας: 10’
Χρόνος μαγειρέματος: 45’
- ½ κιλό πατάτες baby
- 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πλένω πολύ καλά τις πατάτες και τις κόβω στα τέσσερα χωρίς να βγάλω τη φλούδα. Σε ένα τηγάνι σοτάρω στο ελαιόλαδο το μπέικον και το κρεμμύδι. Χαμηλώνω τη φωτιά και ρίχνω τις πατατούλες. Σιγομαγειρεύω για περίπου 45’. Όταν τις βγάλω πασπαλίζω με το πιπέρι και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου