Χρόνος προετοιμασίας: 20’
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή και λίγο παραπάνω
- 250 γρ. μαργαρίνη
- 4 αυγά
- 1 φλυτζάνι φρέσκο γάλα
- 8 φέτες ζαμπόν
- 100 γρ κρέμα γάλακτος
- 300 γρ. πικάντικη γραβιέρα
- 1 κολοκυθάκι τριμμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Βούτυρο και αλεύρι για τη φόρμα
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάω το βούτυρο στο multi να αφρατέψει. Μεταφέρω σε ένα μεγάλο μπωλ και ρίχνω τα αβγά ένα, ένα ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτω το γάλα, το τυρί, το κολοκυθάκι, το ζαμπόν και αλατοπιπερώνω. Προσθέτω λίγο-λίγο το αλεύρι ανακατευόντας συνέχεια. Βουτυρώνω και αλευρώνω τη φόρμα μου και ψήνω για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου