Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
- 6 μάτσα άγρια ρόκα κομμένα με το χέρι
- 4 αχλάδια σε κυβάκια
- 200 γρ κατσικίσιο τυρί σε φετούλες
- 200 γρ μπέικον
- 20 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
- 60 γρ κρουτόν
Για την μαρινάδα
- 90ml ξίδι εστραγκόν
- 120ml ελαιόλαδο
- Φρεσκοτριμμένο αλάτι
- μαύρο πιπέρι
Σε ένα τηγάνι σοτάρω το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό με ελάχιστο ελαιόλαδο. Ανακατεύω σε μπωλ τα υλικά της μαρινάδας με ένα σύρμα. Βάζω στο μπωλ τα αχλάδια, τα φουντούκια και το μπέικον και τα αφήνω να μαριναριστούν για 5 λεπτά. Τοποθετώ όλα τα υλικά μου στην σαλατιέρα και προσθέτω από πάνω το κατσικίσιο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου