Black forest σε 20'

Μερίδες: 8
Χρόνος προετοιμασίας: 20’

  • 600γρ. τυρί κρέμα
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 7 κουτ. σούπας γλυκό κουταλιού βύσσινο
  • 15 περίπου μπισκότα θρυμματισμένα
  • 150 γρ. σοκολατένιες ελίτσες με φιστίκι Αιγίνης
  • 5-6 κουτ. σούπας λικέρ κράνι
 Για τη διακόσμηση:
  • 2-3 μπισκότα θρυμματισμένα
  • σοκολατένιες ελίτσες με φιστίκι Αιγίνης
  • λίγη ζάχαρη άχνη
Ρίχνω σε ένα μεγάλο μπωλ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη και με ένα σύρμα ανακατεύω καλά μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Σε ένα άλλο μπολ στήνω το γλυκό. Βάζω στο πάτο 6 θρυμματισμένα μπισκότα. Ρίχνω πάνω από τα μπισκότα 4 κ.σ. γλυκό βύσσινο και βρέχω με λίγο λικέρ τα μπισκότα. Προσθέτω την μισή ποσότητα της κρέμας και τις μισές ελίτσες. Βάζω άλλα 6 μπισκότα και επαναλαμβάνω την διαδικασία με το βύσσινο, το λικέρ την κρέμα και τις ελίτσες. Τέλος διακοσμώ με 3 θρυμματισμένα μπισκότα και ελίτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: